Jigoro Kano is een judovereniging voor jong en oud. Op dit moment hebben we (helaas) alleen leden tot de leeftijd van 18 jaar. Zodra het mogelijk is, zou er ook gekeken kunnen worden naar een seniorengroep.

De trainingen vinden plaats in de Dojo van de Sporthal te Staphorst, en vinden op maandagmiddag/avond plaats.(de trainingen vervallen tijdens de schoolvakanties van de regio Noord).

17:00 - 18:00 Groep 1 (6 tot 9 jaar) 
18:00 - 19:00 Groep 2 (9 jaar en ouder)

Leeftijdsgrensen ter indicatie - niveau speelt ook mee in de uiteindelijke indeling - dit ter beoordeling van de leerkracht

Via het wedstrijdschema/evenementenkalender kunnen ook aan andere activiteiten worden deelgenomen.

Contributie (seizoen 2016-2017): er kan gekozen worden voor betaling per half jaar  of per maand. t/m 11 jaar zijn de kosten € 75,00 per half jr. of € 13,50 per mnd, van 12 t/m 15 jaar zijn de kosten € 90,00 per half jr. of € 16,00 per mnd.

Er kan altijd vrijblijvend een keer worden meegetraind om te zien of de judosport iets voor je is. Kom gerust op de tijd van de groep waarin je zou thuishoren en meld je even bij de trainer. Als sportkleding is een sportbroek en shirt voldoende.

Wil je voortaan mee gaan doen met judo, dan kun je via de trainer je aanmelden. Na het invullen van het inschrijfformulier zal er eenmalig €15,00 inschrijfgeld worden gerekend. Een judopak is te bestellen bij de trainer, maar uiteraard ook vrij om dit aan te schaffen via Marktplaats of kijk eens in het gastenboek...

Mocht op het judopak nog niet het embleem van Jigoro Kano aanwezig zijn, dan is deze aan te schaffen bij de trainer. Dit is verplicht om zo een duidelijk teamverband uit te stralen.

Het inschrijven bij de judobond is wenselijk - zo kunnen ook de vorderingen, wedstrijden en dergelijke worden bijgehouden (zie voor een link naar de judobond op deze site) 

Een paar keer per jaar organiseren wij als bestuur ook activiteiten buiten de judo om. Hierbij valt te denken aan het "Nieuwjaar Zwemmen", Apenkooi, maar we willen ook kijken of we met onze club mee kunnen gaan doen aan de avondvierdaagse.

Mochten er nog vragen zijn, neem gerust contact met ons op via het contactformulier of lees deze informatie later nog even na door het informatieblad hier te downloaden

Het bestuur

Onderstaand de bepalingen van het lidmaatschap Sportinstuut Edwin Steringa welke in Staphost de lessen verzorgd:

LIDMAATSCHAPS OVEREENKOMST ALGEMENE BEPALINGEN

Ondergetekende verklaart zich akkoord met onderstaande bepalingen en verbindt zich met of zijn/haar zoon/dochter hierbij voor onbepaalde tijd als lid van Sportinstituut Judo Edwin Steringa.

  1. Leden zijn diegenen die deze overeenkomst zijn aangegaan en die deze nog niet weer hebben opgezegd.

  2. Opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren met inachtname van een opzegtermijn van 1 kalendermaand. Te laat opzeggen betekent dat u de contributie over de overeengekomen lopende periode gewoon dient te voldoen.

  3. Inhalen van gemiste lessen: in overleg met de docent.

  4. De contributie dient via een automatische incasso voldaan te worden, wat door Sportinstituut Judo Edwin Steringa administratief wordt afgehandeld.

  5. Inschrijfgeld: er is een eenmalig inschrijfgeld verschuldigd van 15,00 euro.

  6. De eerste betaling betreft het resterende deel van de lopende periode plus het inschrijfgeld.

  7. Abonnementsperiodes voor de judo sporten lopen van 1 september tot eind februari en van 1 maart tot eind augustus. Vakanties zijn in het abonnementsgeld verrekend.

  8. Er worden geen judolessen gegeven in de (basis) schoolvakanties.

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Geen komend evenement!

Populaire artikelen

Jigoro Kano - Staphorst

website design Pandasoft
2018